Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Sowieso

SowieSo is een tweemans formatie bestaande uit Marco Verriet en Marco Liebers. Deze samenwerking is in 1995 als hobby begonnen en inmiddels is SowieSo al een aantal jaren een professionele formatie met een drukke agenda.
SowieSo heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid.
SowieSo heeft een agenda die gevuld is met bruiloften, dans-en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc.

SowieSo is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste sfeer gegeven.
SowieSo beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 1000 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne Led licht-show en een LCD-scherm waar zogenaamde "visuals"op te zien zijn.

Doormiddel van een webcam zullen uw dansende gasten regelmatig op het scherm voorbij komen ! Ook zullen er tijdens de optredens foto's gemaakt worden die gedurende het optreden te zien zullen zijn op het scherm.
Later zullen de foto's geplaatst worden op de website. Kortom , volop interactie !!
SowieSo heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre's voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud : Van de gezellige nummers van Jannes en Nick & Simon tot en met het stevige werk van Liquido en U2 enz.

SowieSo werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek,de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De nieuwste nummers uit de top 40 en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren.

Het repertoire van SowieSo blijft dus altijd up-to-date.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht