Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Three Sopranos

De laatste tijd kreeg Jackie van verschillende kanten steeds vaker de vraag: ‘Waarom begin je niet voor jezelf?’. Ongemerkt begon iets te borrelen.
Hoe leuk zou het zijn om een verbinding te maken tussen verschillende muziekstijlen binnen de muziekwereld?

Maar hoe geef je dat vorm. Een opzet zoeken om mooie muziek toegankelijk te maken, maar niet als solist, bij voorkeur als trio. Iris en Åsa, 2 fantastische sopranen completeerden dit idee en Dutch Sopranos was geboren!

We hebben bekende melodieën voor ons laten bewerken, waarbij we alle drie per toerbeurt de melodielijn zouden gaan zingen. Klinkt simpel, nietwaar? Dit levert echter een verrassend effect op. Als publiek word je nl. steeds op het verkeerde been gezet, want onbewust volg je normaal gesproken het meest de persoon die 'the lead' zingt. Daarnaast gebruiken we muziek van allerlei genres en geven daar een klassiek tintje aan en dan ligt het eraan hoe bekend het stuk is, in hoeverre we 'out of the box' konden gaan met de bewerkingen.

Het mooiste compliment dat we van het publiek hebben gekregen was bij Adios Nonino van Piazolla: ‘wat een mooie eigen klassieke versie hebben jullie daarvan gemaakt’. Mission accomplished. We hopen in de toekomst meer van dit soort pareltjes te creëren.

Boek deze ‘Unique sound with a bite’ bij Jalex Entertainment.

Jackie, Iris en Åsa

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht