Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Diamant Cocktail

Een Diamond Cocktail is een glas champagne gevuld met champagne waarin een klein, drie millimeter groot, briljant geslepen steentje in ligt. Natuurlijk zijn de meeste steentjes Cubic Zirkonia, maar afhankelijk van de wens van de opdrachtgever liggen er een aantal echte diamanten tussen.

Aan het glas hangt een gouden touwtje met daaraan een kaartje waarop staat: 'Let's drink to a sparkling future, but...drink with care. Each glass contains a diamond, or is it a fake?' Voordat de Diamond Cocktail geserveerd wordt, is iedere gast natuurlijk van tevoren ge´nformeerd over de bedoeling van dit evenement. Dit om te voorkomen dat er iemand een echte diamant doorslikt.

Het concept 'Diamond Cocktail' is een meerwaarde om iets speciaals toe te voegen aan een feestje, opening, receptie, diner of bedrijfsfeest. Diamond Cocktail is uitermate geschikt voor individuele mensen of kleinere gezelschappen die elkaar sinds een langere tijd niet meer ontmoet hebben. Maar ook voor een groep die elkaar voor de eerste keer ontmoeten, dit geeft hen een kans om het ijs te breken ofwel een gesprek te beginnen. Dit kan vaak erg handig zijn aan het begin van een avond om de ontspannen sfeer er in te brengen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht