Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Djumbo

Ruim vijf jaar geleden ontmoetten Lindsy , Lotte & Svenja elkaar op dansschool Bruce Dance Factory in Eindhoven. Ze bleken naast danskwaliteiten ook nog eens goed te kunnen zingen en werden daarom door een platenproducer gevraagd voor Djumbo! Inmiddels is hun verhaal uitgegroeid tot een echte successtory, zo behaalden de meiden met hun singles "Hide & Seek", "Eyahe" en "The Djumbo Jump" Top 5 noteringen in de Mega Top 100 en stond hun debuutalbum 'Jump' wekenlang genoteerd in de Top 25.
Zon, strand, zee en de ideale vakantieliefde waren de ingrediŽnten voor de Top 10 hit "Boya boya bay" wat tevens de titelsong was van de bioscoopfilm "Garfield 2". Voor de videoclip reisden Lindsy, Lotte en Svenja helemaal af naar BraziliŽ!
Mede door deze successen schitterden Djumbo op diverse evenementen als Holiday on Ice, Foxkids Planet Live, TROS Muziekfeest, Nickelodeon School's Out, Jetix Legoworld, Het feest van Sinterklaas, Jumbo X-Mas Show en de Djumbo Summertour. In 2006 gaan de dames van Djumbo het theater in met hun eigen "Undercover Theater Tour". In de zomer van 2007 brachten ze de single Boy I like Ya uit opgevolgd door "Dit is real Djumbo" wat tevens de titelsong zou worden voor de Tros Real-live-soap "Real Djumbo" die van october 2007 tot midden 2008 te zien was. Het derde Djumbo album "Magic" zag in october 2008 het licht en was gekoppeld aan de Djumbo Magic Theatertour, een wederom zeer succesvolle tour langs bijna alle theaters in Nederland. Ook vierde Djumbo in 2008 haar 5-jarig bestaan met een aantal grote "Djumbo Jumbo Magic Shows" in o.a. een uitverkocht Ahoy in Rotterdam.
In 2009 presenteren de dames van Djumbo het programma "Kies je ster" bij de Tros en komt er een vervolg op de soap. In juni brachten ze het nummer "Oorlogskind" uit, over het serieuze onderwerp kindsoldaten. Ondertussen zijn ook de voorbereidingen in volle gang voor "Summertime in Dubai" de zomersingle die loop van augustus 2009 uitkomt. Door diverse dj's en mensen uit de platenindustrie is de plaat op voorhand al getipt als de beste single van Djumbo tot nu toe. In october 2009 maken de dames hun bioscoopdebuut in de Sinterklaasfilm "Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot".
Djumbo wederom in vele theaters te zien zijn naast de vele optredens in het land!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht