Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Change of Key

Countryband.

Tijdens een benefietconcert eind 2001 komt DaniÁlle in contact met Joop en Marijke de Jong van The Mary Kee Country Company. Spontaan wordt die avond een gezamenlijk optreden gegeven. Vanwege drukke werkzaamheden duurde het tot eind 2002 voordat deze samenwerking een vast vorm aanneemt. DaniÁlle had al lang de wens om naast zingen ook een instrument te bespelen. De gitaar kwam van de muur en er wordt stevig gerepeteerd.
Met oorstrelende luistersets en het gevarieerde dansrepertoire worden de Nederlandse country podia sinds die tijd regelmatig bezocht.
Naast covers komt er steeds meer de hang naar eigen nummers. Marijke schrijft al sinds jaren en door de mooie warme stem van DaniÁlle, wordt deze oude liefde weer aangewakkerd. In oktober 2005 vertrekt het trio naar Amerika om zich te laten inspireren door collega songwriters. In het overbekende Blue Bird Cafť in Nashville toetsen ze voor het eerst een aantal eigen songs. Deze worden met enthousiasme ontvangen en dat geeft nog meer stimulans om de songs uit te werken voor een eigen album.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht