Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Madé

MaDé zorgt voor een intieme, persoonlijke en muzikale sfeer. Zang en piano zonder overdreven toeters en bellen. De professionele musici Maartje Waanders en Dennis Weelink geven net dat tintje waardoor uw evenement indruk maakt.
Huwelijkse/kerkelijke inzegening, receptie, bedrijfsfeest of tijdens een diner. Een huwelijksreceptie waar aangepast volume belangrijk is of een bedrijfsfeest waar uw gasten bij binnenkomst muzikaal worden verwelkomd, het kan allemaal met MaDé. Rustige achtergrondmuziek, maar ook op de voorgrond.
De pure en warme altstem van Maartje, in combinatie met het solide en ritmische pianospel van Dennis zorgen voor de juiste sfeer voor elke gelegenheid.
Het repertoire kent vele mogelijkheden: pop/franstalig/kleinkunst/musical/jazz en easy listening. Van Simon & Garfunkel tot Jacques Brel, van The Jacksons tot Norah Jones, van Wim Sonneveld tot Alicia Keys, van Sting tot Marvin Gaye.
MaDé past hun muziek aan op uw wensen, zodat u een persoonlijke muzikale omlijsting van uw feest krijgt. Een duo met allure!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht