Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Q5

Q5 is een moderne top 40 band die bestaat uit vijf jonge muzikanten. Met ongekend enthousiasme en een overdosis energie weten de bandleden niet alleen hun instrumenten, maar ook het publiek te bespelen!
Het originele en allround repertoire, de opvallende kleding en het kenmerkende "frisse" podiumplaatje zorgen voor een vernieuwend en modern geheel. Met de juiste combinatie van gloednieuwe én oude hits maakt Q5 van elk feest een muzikale belevenis voor jong en oud. Door leuke acts en véél interactie weet de band perfect in te spelen op het aanwezige publiek. Kortom, Q5 brengt live entertainment zoals het bedoeld is!
Qwie?
De naam Q5 klinkt je wellicht nog wat onbekend in de oren, dezelfde band heeft onder de naam Lime haar sporen reeds verdiend. In maart 2005 besluiten vijf jonge ambitieuze muzikanten dat het tijd is om een frisse wind door het commerciële circuit te laten waaien. Zij steken de koppen bij elkaar en vanaf dat moment gaat alles in een sneltreinvaart. In slechts twee jaar tijd heeft Lime zich ontwikkeld tot een professionele band die geen podium uit de weg gaat en geen zaal onberoerd laat!
In december 2006 werd duidelijk dat er nog een band opereert onder de naam Lime. Om verwarring te voorkomen is ervoor gekozen om per 1 januari 2008 onder de naam Q5 verder te gaan. Met als motto "Never change a winning formula" gaat Q5 dan ook verder op de succesvolle weg die Lime al was ingeslagen. Met hetzelfde enthousiasme als voorheen bent u met deze band gegarandeerd van een geslaagd feest. Q5 rust niet voor de complete tent op zijn kop staat!
De band beschikt over een eigen professionele geluids- en lichtinstallatie met vakkundige crew, waardoor geluid en licht op elke locatie perfect in orde zijn. Of het nu om een bruiloft, kermis, feesttent of discotheek gaat, Q5 heeft de perfecte formule voor een geslaagd feest!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht