Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Jan Bakuis als veilingmeester op het ChildrightGala

Jan Bakuis als veilingmeester op de Veiling in Nunspeet_002

Jan Bakuis als veilingmeester bij het Bilderberg Parkhotel

Jan Bakuis als veilingmeester bij het Bilderberg Parkhotel_001

Uw veilingmeester: Jan Bakhuis

Zoekt u een veilingmeester met een hoog entertainmentgehalte? Dan is Jan Bakhuis uw man. Jan veilt uw producten in een gezellige, gemoedelijke sfeer. Hij neemt zijn vak zeer serieus. Dat zorgt uiteindelijk voor een goede balans.

Jan Bakhuis is als veilingmeester van vele markten thuis: van veilingen voor een goed doel tot commerciŽle veilingen. Ook een eerste vaatje haring wordt regelmatig door Jan geveild. U kunt hem gerust inschakelen voor het veilen van kunst, auto's, opruiming van een partij goederen. Of zo als Jan het zegt: "... voor eigenlijk alles wat onder de hamer kan!"

Gepaste humor, scherp en ad rem

Jan Bakhuis als veilingmeester is vlot, humoristisch, scherp en ad rem. Jan weet altijd een goede middenweg te houden tussen inhoudelijke diepgang en het verstrooiende karakter. Daarbij blijft hij altijd gepast in taalgebruik en houdt hij oog voor het publiek, de opdrachtgever en het uiteindelijke doel.

Jan presenteert vanuit zijn gevoel, zijn onderbuik: als goed prater is hij ook altijd een goed luisteraar. Hij is een karakteristieke presentator met aandacht voor de mensen, waardoor hij sterk bijdraagt aan een passende sfeer voor uw veiling. Jan Bakhuis staat er dan ook om bekend dat hij de sfeer perfect aanvoelt. Sterk punt van hem is het altijd kunnen inspelen op de situatie en de creatieve manier van denken die daarbij hoort. Dit levert altijd gepaste en optimale interactie met zijn publiek op. Als veilingmeester is hij uitermate scherp, oplettend en consequent in z'n aanpak. Het publiek weet wat 't aan hem heeft.

Uw veiling in uitstekende handen

Jan Bakhuis pakt iedere veiling degelijk aan. Hij bereidt zich grondig voor op de kavels: hij weet altijd waarover hij het heeft. Hij heeft daardoor ook een goed gevoel voor de waarde van de kavels. Bovendien kan hij zich uitstekend uitdrukken en houdt het commerci le belang dat bijna iedere veiling heeft, goed in het oog. Uw veiling is bij Jan dan ook in zeer goede handen.

Entertainment op maat,
  .... en zelfs een maatje meer!

Jan is onafhankelijk in zijn optreden en accuraat in zijn beslissingen. Hij is flexibel en kan snel anticiperen. Met Jan Bakhuis als veilingmeester verloopt uw veiling voorspoedig, plezierig, doelgericht en met een goede opbrengst.

Als ervaren veilingmeester dient Jan u ook graag van advies bij het organiseren van uw veiling. Hij beschikt desgewenst zelf over een spreekgestoelte en een geluidsinstallatie en voor veilingen is geheel Nederland zijn werkterrein.

Jan Bakhuis doet er altijd alles voor om uw veiling tot een succes te maken. Daarbij is hij een markante verschijning. Uw veiling wordt daarmee ook entertainment op maat, ..... en zelfs een maatje meer!

Jan Bakhuis komt als veilingmeester b.v. in:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Enschede, Sittard, Hilversum, Ede, Zaandam, Katwijk, Gouda, Almelo, Roosendaal, Leidschendam, Doetinchem, Anna Palowna, Weert, Middelharnis, Heerhugowaard, Kampen

Neem contact met me op. Ik heb interesse in het inhuren van Jan Bakhuis als veilingmeester.
Vul svp onderstaand formulier in.