Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.
Links - Locaties
Enkele locaties waar wij veelvuldig mee samenwerken en u dus ook ons entertainment tegen kunt komen:


Fort Bronsbergen

Fort Bronsbergen is een brasserie en congrescentrum op een unieke locatie tussen de Bronsbergenmeren. Gelegen aan de IJssel in het middelpunt van Veluwezoom en Achterhoek aan de rand van historische Hanzestad Zutphen is dit de perfecte plek om elkaar te ontmoeten. Om gezellig koffie te drinken met een gebakje erbij tot uitgebreide diners op niveau voor grote groepen.
 
Het zonnige terras met uitzicht over het water is in de zomer een heerlijke plek om te zitten en als het weer het toe laat, kunnen lunches en diners daar geserveerd worden. In onze sfeervolle brasserie kunt u plaatsnemen bij de open haard met een aperitief voordat u aan tafel gaat.
 
De zalen voor uw feesten, recepties, vergaderingen en congressen zijn zeer gevarieerd en tot in de details uitgevoerd, zoals onze Engelse bibliotheek en het Cubaans eetcafé Hemingway’s.
 
We denken graag aan onze gasten, maar ook aan het milieu. Ons complex is daarom duurzaam gebouwd (anno 2001). Zo hebben we gekozen voor vegetatiedaken en zonne-energie.
 
Wij zijn zeven dagen per week geopend. Op onze site vindt u onze mogelijkheden, maar aarzel niet om uw specifieke wensen met ons te delen. We leveren graag maatwerk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken.
 
Odette de Koning en Mark Schiphorst

www.bronsbergen.nl
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht