Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Beethoven Exclusive

Beethoven staat inmiddels al 15 jaar aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.
Inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel. De bandleden vinden elkaar in hun plezier voor de muziek en houden elkaar scherp in hun vak. Deze instelling heeft de band elk jaar weer doen groeien en groeien.
Met het Beethoven Multimedia Spektakel brengt de band een grote nationaal en internationaal aansprekende multimedia show, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende plasmadisplays en live cameraregistratie door meerdere, op afstand bedienbare, roterende camera’s. De live- en sfeerbeelden worden ter plekke gemixt door een VJ.

Wat Beethoven echt uniek maakt binnen de entertainmentwereld zijn de vele mogelijkheden die ze met haar show biedt. Buiten dat het een wervelende muzikale en visuele show is, kan het Multimedia Spektakel heel goed worden ingezet bij productpresentaties, beurzen, jubilea, modeshows, enzovoort.
Beethoven is sfeerbepalend voor elk evenement en staat voor een gegarandeerd succes. Wie een optreden heeft meegemaakt, kan zich niet onttrekken aan de enorme energie en magie van dit zevental en zal zich verliezen in de heftige party waarmee Beethoven je omgeeft!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht