Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Update

UPDATE kan trots gaan op een rijk muzikaal verleden. In de afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 2500 optredens van verschillend kaliber op hun naam staan. De opdrachtgevers en hun gasten kunnen terugblikken op een grandioze avond die mede door de professionele inzet van UPDATE een succes is geworden. Ook de samenwerking met diverse bekende artiesten is hun niet vreemd. U ziet in een hoog tempo een perfecte en swingende performance de revue passeren waar de vonken vanaf vliegen. UPDATE heeft een performance die leidt tot volle dansvloeren. Top-40, dance-classics, rock & roll, reggae, easy-listening, Nederlandstalige pop, rock, maar ook een gezellige meezinger, foxtrot, wals, engelse wals of tango e.d. spelen zij met veel plezier.
Zoals u mag verwachten van een beroepsorkest met de naam UPDATE - wat letterlijk 'moderniseren / bij de tijd brengen' betekent - doet deze formatie er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen. Correcte kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke en correcte houding tegenover hun klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vinden zij op de eerste plaats komen.
Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.
Als u besluit UPDATE te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht