Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Nick & Simon

Nick & Simon zijn al jaren een van de populairste duoís van het land. Met nummers als Julia, Rosanne en Hoe Lang? veroverden zij de harten van hun fans. Daarnaast zijn zij regelmatig op televisie te zien, onder andere met hun Volendamse vrienden Jan Smit en de 3Jís in De Zomer Voorbij. U kunt Nick & Simon boeken voor een evenement en genieten van hun vele songs.

Volendam
Nick Schilder en Simon Keizer kennen elkaar uit Volendam waar zij samen in de klas zaten. Al op jonge leeftijd begon Simon met het maken van muziek. Zo schreef hij het nummer Still Searching, als eerbetoon aan zijn vader die overleed aan maagkanker toen Simon 15 jaar was.

Ook Nick maakte al vroeg muziek. Op 8-jarige leeftijd begon hij met gitaarspelen. Op zijn zeventiende ging hij samen met Nick muziek maken. Voordat het tweetal doorbrak, deed hij mee aan Idols, waar hij 11e werd.

Het grote publiek leert Nick & Simon kennen als zij regelmatig te zien zijn in de real-life soap van Jan Smit. Met nummers als Steeds weer en De Soldaat breken zij in 2006 door als muzikaal duo. Hun debuutalbum Nick & Simon bereikt zelfs de platinastatus.

Zilveren Harp
Het tweetal wint in 2007 de Zilveren Harp, een prijs voor veelbelovende Nederlandse artiesten, een TMF Award en een Rembrandt. Bovendien scoort ook hun tweede plaat Vandaag goed bij het publiek. Zo komt de eerste single Kijk omhoog binnen op de 2e plek. Ook dit album wordt uiteindelijk platina. In 2008 dendert het duo onverminderd voort en de single Rosanne staat 55 weken in de Single Top 100.

Vallende sterren wordt in 2009 de derde nummer 1-hit van het duo, nadat dit eerder al lukte met Rosanne en Hoe Lang?.  Datzelfde jaar bereikt ook het nummer Het Masker deze positie.

In 2010 scoren Nick & Simon voor het eerst een hit in BelgiŽ met het nummer Door Jou, van het derde album luister. Ook de nummers van het vierde album Fier doen het goed in Nederland. Zo komt het nummer Een nieuwe dag binnen op nummer 1 in de Single Top 100. Ook worden zij coaches van het populaire tv-programma The Voice of Holland.

The American Dream
Een jaar later geven Nick & Simon vier uitverkochte Symphonica in Rosso-concerten. Ook nemen zij nummers op met het duo Acda & De Munnik. Het nummer van Nick met Thomas Acda bereikt de eerste positie in de Single Top 100, terwijl het nummer van Simon met Paul de Munnik volgt op de tweede plaats. Daarnaast zijn zij te zien in het populaire programma Nick & Simon The American Dream, waarin zij in de Verenigde Staten succes najagen. Van het programma komt in 2013 het vervolg Nick & Simon Die Suid-Afrikaanse Droom. Datzelfde jaar wordt ook de single Julia een nummer 1-hit.

Liefhebbers die Nick & Simon inhuren voor een concert kunnen genieten van al hun hits. Daarnaast speelt het duo prachtige nummers van bijvoorbeeld Billy Joel of Simon & Garfunkel.

Wilt u Nick & Simon boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht