Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Dutch Diva's

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Divas waren geboren. Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring (waaronder zes deelnames aan het Eurovisie Songfestival) en dat is te merken ook!

Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Maggie samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainmentervaring schier eindeloos is. Solistisch, maar ook als frontladies bij 'Babe' en 'Mouth & McNeal' hebben zij all-over-the-world concerten gegeven en shows verzorgt.

Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de "groten der aarde" op het toneel, waaronder Julio Igglesias, Michael Jackson, Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr., The Backstreet Boys, Jean "Toets" Tielemans, Johnny Logan, Gloria Estefan, Gilbert Bécaud en Ed Sullivan.

Als de Dutch Divas optreden, verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat het feest over is. Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen. Maggie en Marga voldoen, avond aan avond aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd voor meer dan 100 procent waar!

Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de Dutch Divas zeer gewaardeerde bewijs van.
Dutch Divas, a proved way to real entertainment...!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht