Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Re-Member

Re-Member bezorgt je gegarandeerd een avond die je niet snel zult vergeten. Deze absolute top band bestaat uit vier geweldige muzikanten die hun krachten gebundeld hebben. Met een zeer breed repertoire brengt de band live allround muziek voor elke gelegenheid. De bandleden van Re-Member onderscheiden zich door strakke samenzang en gevarieerd spel op hoog muzikaal niveau. Zij kunnen dan ook alles aan: van de meest recente hits tot de populaire 80's/90's classics, dance, disco, Nederlandstalig, Schlagers en swingende medleys.

De band bestaat uit twee vrouwelijke en twee mannelijke muzikanten:

Priscilla Janssen, zang
Lindsay Stuijt, toetsen en zang
Marnix Kuiper, gitaar en zang
Jean-Louis Beeren, drums

Opvallend is dat de muzikanten van de band Re-Member allemaal uit een zeer muzikaal nest komen. Muziek is hun met de paplepel ingegoten. Als achtergrond hebben de muzikanten een diversiteit aan opleidingen en/of ervaringen opgedaan door bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden aan te gaan met grote namen als Karin Bloemen en Lee Towers maar ook bij professionele theaterprodukties van o.a. Jeans, Joop van den Ende en CliniClowns.

Met de meest stijlvolle outfits, een professionele geluidstechnicus en een sensationele lichtshow ontvang je honderd procent performance. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, een schuttersfeest, een kermis of wat voor feest dan ook; met een flinke dosis muzikaliteit, energie, humor en gezelligheid laat Re-Member altijd een blijvende herinnering achter!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht