Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Voetbalquiz

Denk u alles te weten van voetbal. Dan is deze quiz echt iets voor u. Verschillende thema’s zullen de revue passeren zoals het Nederlands Elftal (Oranje), de Eredivisie, de Europacup, stadions, rugnummers of WK-ballen. Doe mee en probeer te scoren!

Tijdsduur ca. 2 uur      

Deze quiz werkt met stemkastjes (buzzers), een beamer op een groot projectiescherm zodat ook achter in de zaal alles duidelijk leesbaar is en een goede geluidsinstallatie.

De deelnemers worden ingedeeld in teams waarna zij de strijd aan gaan tegen elkaar.
In de eerste voorronde kunnen er minimaal 3 teams een keuze maken uit 6 verschillende thema’s. Na elk thema komt er een voetbalfragment (open vraag) om te kijken of de teams goed kunnen voorspellen wat er gebeurt nadat het fragment is stil gezet.
Ook in de tweede voorronde komen er weer minimaal 3 thema’s aan de orde.
Het beste team (of de beste teams, afhankelijk van het aantal deelnemers per team) gaan daarna persoonlijk de strijd met elkaar aan in de finale. Aan de hand van geluidsfragmenten en videobeelden krijgt de snelste drukker die het goede antwoord weet de punten. Wie het meest scoort in de finale is uiteraard winnaar en gaat met de hoofdprijs naar huis!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht