Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Accion Salsaband

De band "Acción" is in November 2013 opgericht. De muzikanten kenden elkaar reeds uit de Nederlandse latinwereld. Initiatiefnemer en bandleider Frank Dijkstra is het muzikale brein achter de band omtrent het repertoire en de arrangementen.

De overige bandleden hebben stuk voor stuk bekendheid in de Nederlanse latinwereld en ook buiten de grenzen. Allen zijn al jaren actief in de muziek, geven muzieklessen, zijn muzikant en spelen in de meest bekende salsaformaties van Nederland. De samensmelting van culturen van met name Nederland en Cuba komt naast de nationaliteiten ook naar voren in het repertoire. Zo speelt "Acción" naast Cubaanse salsa en son ook anders getinte Zuid-Amerikaanse muziek, uit Venezuela, Dominicaanse Republiek en Puerto Rico.

Het repertoire kan dus geheel afgestemd worden op de vraag en doelgroep van de klant. Geheel Cubaans met salsa, son, cha cha cha en bolero. Echter ook Merengue, Bachata, en Timba staan op het repertoire.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht