Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


24U

24U is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van 24U combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, Rock, Nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting wordt verzorgd door John op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick zang en toetsen. Rick heeft jaren aan de weg getimmerd als zanger en DJ en John treedt al heel lang op met de professionele formatie 24U, waarmee menig feest tot een groot succes is geworden. Vele artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo, waaronder Johnny Logan, Lee Towers, Rob de Nijs, Timeless en Jeronimo.

De apparatuur van 24U laat niets te wensen over. In een bruisende show komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht. Het enthousiasme van het tweetal brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht