Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Acoustically Yours

Live muziek op een prettig volume.

 

 

Het schrikbeeld voor veel mensen: de band arriveert met vrachtwagens vol geluid. Enorme speakers worden opgebouwd (door minimaal 2 geluidsmannen), gitaarversterkers worden opgestapeld, drumstellen worden volgehangen met microfoons, etc.

 

Dat kan Acoustically Yours ook!! Alleen... ze doen het niet (tenzij er om gevraagd wordt natuurlijk). De band heeft zich gespecialiseerd in live muziek die niet of nauwelijks versterkt wordt. Er is al genoeg herrie in de wereld...

 

Is dat dan niet saai? Swingt het wel? Bekijk de videobeelden en oordeel zelf.
Acoustically Yours kan - afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget - samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter. De basisbezetting is zang, gitaar, bas en saxofoon, maar ook combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting. Het repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

 

Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Zij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? De band loopt met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk AY onversterkt (en mobiel) te laten beginnen en later op de avond vanaf een vaste plek licht versterkt verder te laten gaan (bijvoorbeeld met lekker swingend dansrepertoire).

 

De band is perfect geschikt voor bijvoorbeeld recepties, diners, huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsfeesten of bruiloften, maar is ook prima inzetbaar tijdens beurzen, presentaties, etc. Acoustically Yours is ook te boeken voor (jazz) festivals en andere openbare evenementen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht