Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Ik hou van Holland Quiz

Het idee voor een huwelijks feest , buurtfeest , familie of bedrijf feest! De waanzinnig populaire Ik hou van Holland spelshow !
 
Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteunt door professionele beeld en geluid apparatuur op de locatie van uw keuze.
 
Het programma is als volgt : Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet , is , dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent ,aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Namelijk  het Ik hou van Holland spelshow.
 
Na het ontvangst van uw gasten , in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrond muziek , zal de presentator u het spel uitleggen.
 
Vervolgens zoekt iedereen zijn of haar teamgenoten op en wordt er door zowel team Rood wit blauw als team Oranje een teamcaptain aangesteld. De teamcaptain kiest de spelers voor de eerste ronde ( 3 stuks per team ) en dan gaat het spel van start. De tune wordt gestart , en de eerste ronde wordt gespeeld.
 
Vervolgens worden er per ronde 3 andere personen per team aangesteld. Per show komen er , als er genoeg deelnemers zijn , 44 verschillende  personen achter de desks.
 
Ook de jongere gasten worden bij de show betrokken , voor hen hebben wij aangepaste vragen en liedjes. Bij groepen worden ook de achterban van de teams betrokken bij het raden van de liedjes en de schattingsvragen. Kortom ,een interactieve show voor al uw gasten.
 
Er zijn een 6 tal rondes variŽrend van spelling , goed of fout , schattingsvragen en algemene kennis. Ook de verjaardagsronde en meneer Cheung ( de chinees ) zullen niet ontbreken. De 7de ronde is de finale ronde met het beruchte rad. Uiteraard wordt er halverwege de show even gepauzeerd voor een drankje en plaspauze.
 
Het winnende team zal naar huis gaan met de felbegeerde Gouden klomp!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht