Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


The Band

Ferdie Broecks en Henry Brouwers bundelen hun krachten in een spetterend duo, genaamd Duo The Band!

Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo's zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij offici´┐Żle gelegenheden.

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo the Band is bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting.

Henry en Ferdie hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.


Ferdie over Henry:

Henry weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Hij voelt de sfeer perfect aan, en speelt er gelijk op in, zodat geen enkel optreden hetzelfde is. Henry is een veelzijdige muzikant en zanger. Hij leeft zich goed in welke stijl muziek hij ook speelt of zingt. Henry is net als ik een perfectionist, daarom voelen we elkaar zo feilloos aan. En dit werpt ook zijn vruchten af tijdens onze optredens.


Henry over Ferdie:
Ferdie is een zeer ervaren, gemotiveerde veelzijdige muzikant die mensen versteld doet staan van zijn kunsten op vele instrumenten. Hij weet altijd een eigen draai aan elk nummer te geven waardoor het net toch weer anders en beter klinkt dan bij menig muzikant. Daarnaast straalt hij plezier uit tijdens het optreden en dit heeft zijn uitwerking op het publiek. Net zoals ik doet Ferdie er alles aan om elk feest te doen slagen in alle opzichten.

 

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht