Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Vuurprojector

Als zeer speciaal effect hebben wij meerdere vuurprojectoren in ons assortiment. Zowel enkel als 5-voudig. Deze worden veilig bestuurd door middel van DMX. Dit effect is zeer mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook en/of laser. Het is een effect waar uw publiek versteld van zal staan.
Bij de single (Spraymaster ) kunnen de vlammen kunnen branden, zowel als vlam of als vuurbal, ook door elkaar, en kan zelfs  sequentieel gestuurd worden. De reactietijd is zo snel dat ze zelfs op muziek meebediend kunnen worden. Wij hebben het type welk gebruik maakt van losse cans met vloeistof. (Aerosols) Dit maakt het een veilige vlammenprojector. Ze zijn gebouwd volgens strenge Europese regelgeving en wij hebben eerst een veiligheidstraining gedaan alvorens ermee  te werken
De 5-weg flamer (CCF machine) is echt een sensatie. Met 5 spuitmonden per unit kan een spectaculair vuurschouwspel gecreŽerd worden. De vlammen kunnen elkaar verbluffend snel opvolgens. Per unit staan de 5 spuitmonden in een waaier vorm. Voor deze units is vuur verkrijgbaar in natuur( gelig), rood, groen en blauw. De vlamhoogte is voor binnen gebruik circa 4 meter, voor buiten 6 tot 8 meter. Uiteraard voldoet ook deze machine aan de strengste veiligheidseisen.
Voor projecten op maat zijn er veel mogelijkheden. Voor projecten met meerdere vuurprojectoren en of combinatie met andere producten van ons is een projectprijs mogelijk.     

Al onze vuurmachines zijn van Nederlands en Duits fabricaat. 

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht