Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Zandkunstenaar

Gert is de enige zandkunstenaar van Nederland. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Gert gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien.

Gert verzorgt nationale en internationale zandvoorstellingen. Hij maakt TV series voor de KRO en De Efteling, maar ook videofilmpjes op maat voor bedrijven en artiesten. Onlangs zijn beide TV programma's door China en Duitsland aangekocht. De zandkunstenaar verzorgt een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of beurzen.

Met deze nieuwe kunstvorm biedt hij het publiek een onvergetelijk showelement, heel origineel tijdens de opening van een congres, beurs of seminar. Of het nu gaat om een thema, het logo van een bedrijf, of bepaalde kernwaarden, Gert vertaalt dit op treffende wijze in unieke tekeningen. Hij laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn.
Gert brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken met zijn magisch schouwspel van licht en donker.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht