Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Caro Emerald

Het lijkt alsof het nummer 'Back It Up' en de stem van Caro Emerald voor elkaar zijn gemaakt! De song was in eerste instantie voor een Japanse act geschreven door Vince Degiorgio (onder andere N Sync, Love Inc, Atomic Kitten) en Caro was gevraagd om de demo in te zingen. Het nummer belandde op de plank en toen het een jaar later live ten gehore werd gebracht op AT5 en de reacties van kijkers bij de redactie binnen bleven stromen was het meteen duidelijk: dit is een hit!
Zo werd 'Back It Up' op 6 juli uitgebracht op Grandmono. De single werd direct breed opgepikt door radiostations, Caro werd Serious Talent bij 3FM en kort daarna 3FM Megahit. De single bereikte #4 in de iTunes Top 100 en was 5 maanden lang niet van de radio te slaan.
De opvolger 'A Night Like This' is inmiddels ook hard op weg om een dikke hit te worden. Het liedje is onder andere te horen onder de nieuwe online campagne van Martini.
Caro's debuut plaat 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' kwam op 29 januari 2010 uit op Grandmono/ Roughtrade Distribution. De plaat zal begin 2010 ook uitkomen in Frankrijk en Zwitserland (Sony France), Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden (Bonnier Amigo).
Live treedt Caro Emerald op met een dj, gitaar, basgitaar, keys en drie blazers.
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht