Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Percussie

Het fascinerende van een percussie workshop is de analogie die bestaat met het reilen en zeilen binnen een organisatie.
De teambuildende aspecten die nodig zijn om een organisatie goed te laten functioneren zijn precies dezelfde aspecten die een percussie workshop doen slagen. Samenwerking , creativiteit ,stimuleren, humor, luisteren, kijken, initiatief tonen , uitvoeren , teamwork in plaats van werken op eigen eilandjes.
In perfecte afstemming moeten de krachten gebundeld worden........
Om een afrikaans ritme te leren spelen zijn communicatie en samenwerking de sleutelwoorden. Want één ritme bestaat eigenlijk uit verschillende ritmes die tegelijkertijd en op verschillende instrumenten worden gespeeld. Om dit geheel, ook wel polyritmiek genoemd, goed te laten klinken is het belangrijk om jezelf te laten horen en ook te luisteren naar de anderen.
En al snel wordt één ding heel duidelijk: om het ritme echt swingend te laten klinken, moet goed worden samengewerkt! En daarin is ieder instrument even belangrijk, van grote basdrum tot subtiele shaker.
Er zit muziek in het team! Als de kadans eenmaal gevonden is, komt er een heerlijk frisse en sprankelende energie vrij....het is feest!!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht