Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Whiskyproeverij

U wilt een leuke originele avond uit? U wilt eens wat anders dan een etentje? Wij verzorgen voor u een whiskyproeverij onder het motto: NOSING - TASTING - ENTERTAINING Uitermate geschikt voor iedereen die met zijn/haar club, werk, vaste klanten of vriendengroep een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven.

Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken. Whisky drinken is niet zomaar drinken: Het is emotie gecombineerd met passie, doorspekt met het ultieme genieten. En tijdens zijn betoog zijn historie, humor en kennis van land en volk de rode draad. Uitermate geschikt voor iedereen die met zijn/haar club, bedrijf, voor vaste klanten of vriendengroep een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht