Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Rob & Emiel

Welkom bij Ďs werelds beste mentalisten en cabaratiers Rob en Emiel. Zij weten door hun veelzijdigheid
ieder publiek te boeien. Kom kijken bij een Magic Cabaret Theater Diner of theatershow.

Meer uit uw bedrijf of uit u zelf halen? Boek of bezoek een inspirerende lezing over ondernemen
en/of gedrachtspatronen waardoor u meer uit uw bedrijf of leven kunt halen!
Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan! Al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieŽn, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, AustraliŽ. Ook traden zij op in onder andere BelgiŽ, Duitsland, Groot BrittanniŽ, Zweden, BraziliŽ, Thailand, Zuid-Korea en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogrammaís te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
Dus als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt waar men nog lang over na zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht