Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Niek Boes

Een optreden van Niek Boes is een van de meest verrassende showspektakels in Europa.
Hoe hij alleen al met zijn stem bijvoorbeeld een "Boeiing 747" kan laten opstijgen is niet onder woorden te brengen.
Niek Boes behoort tot de meest exclusieve artiest in zijn genre. Met talloze optredens in binnen- en buitenland en op televisie en radio heeft hij een groot publiek weten te bereiken en is hij de winnaar van de "Internationale Künstlerpreis" in Duitsland.
Door zijn spectaculaire theatershow met Karin Bloemen, heeft Niek Boes nu ook zijn naam gezet in het theater.
Zijn shows zijn een aaneenschakeling van gedaanteverwisselingen, conferences, grappige interacties met het publiek, prachtige muziek en vertederende momenten, met als indrukwekkende rode draad niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties.
U kunt Niek Boes ook boeken voor evenementen. Hij staat erom bekend een verpletterende indruk achter te laten op het aanwezige gezelschap. Met zijn stem imiteert hij tijdens zijn show de meest onvoorstelbare geluiden van een ouderwetse stoomtrein tot een supersonisch straalvliegtuig. Zijn unieke gave om door middel van geluiden de evolutie van de maatschappij of de innovatie van een bedrijf te kenschetsen is ronduit spectaculair te noemen.
Met jarenlange ervaring, een makkelijke manier van presenteren en improviseren, kan Niek zijn voorstellingen deels op maat maken. Tijdens zijn shows worden er linken gelegd naar het thema en/of bedrijf. Het is ook mogelijk dat de geluiden van het bedrijf worden geïmiteerd. Een show vol afwisseling; het maakt Niek Boes inzetbaar op ieder denkbaar evenement op iedere lokatie. Niek Boes heeft de capaciteit om zijn shows in de Engelse of Duitse taal aan te passen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht en surround geluid.
Tweede show mogelijkheid Niek Boes
Act: The New Future
Duur: 45 min.
Bez. tijdsduur kan aangepast worden
Uitkoop: op aanvraag
Geluid: c set surround
Opmerkingen: bijzondere, spectaculaire show.Wordt aangepast aan thema/ bedrijf. Imiteert o.a. geluiden van opstijgende Boeing 747,stoomtrein en de geluiden van het bedrijf.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht