Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Strada

Strada, drie van Straat Dit energieke muzikale drietal speelt voor, tussen en met het publiek. Akoestisch of met ons zelf ontworpen draadloos systeem. Zo kunnen we één tot en met vele duizenden mensen aan en speelden we al in privé vliegtuigen tot en met popfestivals. Overal zetten we iets unieks neer.
Strada bestaat uit rasentertainers die reeds in alle hoeken van de wereld optraden. En voor publiek van allerlei pluimage. Van spoorwegarbeiders tot en met de Nederlandse jetset en van kinderen tot en met bejaarden. Muziek is immers universeel!

Wie ons al langer kent weet dat we altijd goed aanvoelen wat er op uw happening nodig is. Soms is Strada een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maakt Strada gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek.
Strada 'wereldmuziek' Strada neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Ska, Pop, Klezmer, Jazz, Rock ‘n’ Roll, Blues, Çzardas, in het Nederlands, Russisch, Engels, Spaans en nog veel meer. Niks is te gek. In uw privé vliegtuig maar meestal te voet doen we al deze bestemmingen aan. Van salons en blokhutten tot parkeerterreinen van 5-sterren hotels speelt Strada voor managers en personeel, beslissers en besluitelozen, grootouders en kleinkinderen, gelovigen en goddelozen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht