Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Cabana


Neem een snufje Top 100, Jaren 80/90 en heden, Merengue, Salsa en Nederlandstalig. Mix alle ingredienten in een feestje.
FFF shaken, garneren met een gezellig sfeertje en uw avond is geslaagd met Cabana. Wilt u gedurende de avond veelvuldig getrakteerd worden op de welbekende Latin klanken dan moet u Cabana boeken!

De, inmiddels uit het hele land afkomstige, 9 mans-formatie Cabana heeft de laatste jaren vanaf 2006 een flinke naam opgebouwd als muzikale feestmotor op diverse grote, maar ook kleine plein- en tentfeesten en natuurlijk bruiloften. Ook bedrijfsfeesten, cafe optredens en diverse andere gelegenheden behoren tot de agenda van deze swingend band.

Alles 100% LIVE gespeeld en gezongen is deze band nog een (h)eerlijke “ouderwetse” uitzondering op de vele bands met elektronische hulpmiddelen die heden ten dage veel gebruikt worden. Veel bekende nummers uit de jaren 70, 80 en 90 die ook niet elke band speelt. Het gaat ons er om u de ultieme “a- ha” erlebnis te bezorgen met hits die we allemaal van toen en ook de huidige radio nog steeds kennen.

Onze samenstelling en het bereik van onze vocalisten zorgt voor een gedurfde nummerkeuze en alles wordt gespeeld in de originele toonsoort. Geen 13 in een dozijn band dus.

Onze bandleden hebben allen een schat aan (inter)nationale ervaring in vele bekende bands en weten inmiddels wel wat een zaal vol publiek wil en dat is: FEEST!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht