Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Zzoomm

ZZOOMM is een modern top 40 orkest. Mede dankzij de mogelijkheid van de hedendaagse digitale technologie en natuurlijk een flinke dosis muzikale ervaring, waardoor met vier muzikanten een zeer compleet muzikaal programma te presenteren is.

Deze vier-mans formatie staat dan ook garant voor uw school-, dorps-, verenigings of bedrijfsfeesten en ........... natuurlijk uw bruilofts-, verlovings- of verjaardagsfeest. Afgezien van het ten gehore brengen van hun grenzeloze muzikale kwaliteiten staan bij hen bovenaan:


Het verzorgen van uw onvergetelijke, gezellige en aanstekelijke avond! 

Immers zangeres Thea vormt met haar fantastische vocale capaciteiten het boegbeeld van deze formatie en weet op een professionele wijze het publiek te betrekken bij de sfeer die de band uitstraalt zij weet zich daarbij ondersteund door een drietal muzikanten die haar zowel vocaal als instrumentaal ondersteunen, waardoor zij een zeer compleet geheel vormen. Toetsenist en zanger Jos blinkt uit in het combineren van de hedendaagse digitale technische mogelijkheden met zijn grote muzikale vaardigheid op de keyboards.  Rene, een gedreven allround gitarist en zanger, die zowel in het top-40 gebeuren als in het alternatieve circuit zijn sporen heeft verdiend. Ook neemt hij de totaalverantwoording van het geluid voor zijn rekening. Onze drummer en zanger Sjoerd is een onvervangbare ritmeaangever op welk tempo U op uiteenlopende wijze de gehele avond ontspannen of opzwepend kunt dansen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht