Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Unit Five


Unit Five bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten die met volle overgave niet alleen hun instrumenten bespelen maar zeker ook het aanwezige publiek!
Onze uitgebreide repertoirelijst bestaat o.a. uit Nederpop, rock & dance classics, apres ski en natuurlijk de laatste Top 40 hits. Bij ons kiest u niet voor een vooraf geselecteerde lijst van nummers, maar voor de muziek die u wilt horen! Daarnaast zijn wij instaat direct op de wensen van het publiek in te spelen zodat een juiste “mix” ontstaat met voor ieder wat wils!


Unit Five staat voor 100% feestgarantie, waarbij de hits elkaar in hoog tempo zullen opvolgen. Ons vocale gedeelte wordt verzorgt door Sam, Jacco, Ton & Jos waardoor er een unieke afwisseling en minimaal 2 stemmige koorzang ontstaat. Het instrumentale gedeelte wordt vol overgave verzorgt door: Erwin (solo gitaar/toetsen), Jurgen (electrisch & akoustisch gitaar/toetsen), Jacco (drums) & Ton (basgitaar).


Muzikale kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel, maar de aankleding is zeker niet vergeten. Wij verzorgen daarom niet alleen “de muziek” maar nemen ook een moderne licht- en geluidsinstallatie mee die o.a. bestaat uit bewegende lichteffecten. Daarnaast gaan de muzikanten van Unit Five altijd gekleed in een stijl die past bij uw feest of evenement.


Kortom Unit Five maakt van uw feest het FEEST!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht