Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Perfect Showband

In 1992 is Perfect Showband opgericht. In de beginjaren werden gemiddeld 150 optredens per jaar gedaan en was Perfect Showband een veel gevraagd orkest op allerlei feesten. Ook artiesten wilden in die jaren graag begeleid worden door hun. De tijden veranderen en artiesten gaan steeds meer met een CD naar de optredens en dus heeft ook Perfect Showband het over een andere boeg gegooid.   
Aanpassingen in het repertoire, aanpassingen in de facilitaire voorzieningen en niet te vergeten, wisselingen in de band om nog meer muzikale kwaliteit en show te brengen. Erik en Appie, de grondleggers, gingen op strooptocht en slaagden voor de volle 100%.
In 1999 kwam Jeroen als nieuwe drummer, zanger, het jaar daarop werd Robin als frontman aangetrokken voor gitaar en zang. In 2004 kwam André de bas bespelen en vanaf dat moment stond Perfect Showband muzikaal als een huis.
Vanaf dat moment “her”ontdekte men in het land de Perfect Showband. De toevoeging Showband werd door enkele critici als oubollig betiteld en daarom ging men verder als Perfect. Maar ja, wat wil je als je elk optreden een geweldige show neerzet en de fans blijven je een showband noemen ?? Dan laten we die critici lekker rusten en blijven we Perfect Showband.
Eind 2009 was de cirkel weer rond toen Gilbert terugkwam. Een muzikale alleskunner, die Perfect Showband weer een nieuwe impuls geeft.
Het doel van Perfect Showband is om elk optreden een tevreden en feestende menigte achter te laten. Perfect Showband heeft een repertoire waar voor ieder wat in zit. Op de bedrijfsfeesten kan het wat beschaafder maar in de feesttenten wordt de zaak volledig op zijn kop gezet. Geen enkel van de 150 optredens per jaar is hetzelfde, een vaste setlijst kent men niet. Van het een naar het ander, dans, feest,actueel,oud, tropisch, rock, alles komt voorbij, alleen en enkel voor dat ene doel: mensen vermaken.
Ondersteund door een moderne geluidsinstallatie met een zeer geavanceerde lichtshow kan Perfect Showband elke uitdaging aan. De nieuwe vrachtwagen dekt de lading compleet….
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht