Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Papa di Grazzi

Papa di Grazzi behoort, met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland,   zoals de mensen uit het vak het noemen tot ,, de absolute top '' van het feesttentencircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede.  Met beide benen op de grond is hun ,, speel motto''.   

Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen w.o. een superscherpe 6 mm Led Wall, superdeluxe geluid en een licht systeem die je elders in Nederland amper bij Top 100 bands tegen zult komen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ,, u vraagt wij spelen '' momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal,verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht