Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Mmoozz

Dancing, feesttent of bruiloft? MmoozZ, de coverband van dit moment, is het antwoord om uw feest of evenement tot een muzikaal hoogtepunt te brengen.
MmoozZ is jong, dynamisch, flexibel en energiek. De band bestaat uit zes professionele muzikanten met jarenlange ervaring binnen het bekende covercircuit. Door deze jarenlange ervaring weten zij elk feest, evenement of bruiloft om te toveren tot een ware happening. Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft MmoozZ alle capaciteiten in huis om er een wervelende show van te maken. Kortom top-entertainment voor elke locatie!

Doordat het front uit een zanger en een zangeres bestaat is het mogelijk een zeer breed repertoire neer te zetten. MmoozZ speelt de nieuwste top 40 hits, pop & rock, nederlandstalig, soul, golden oldies en zelf dance.

Naast goede muziek is een spetterende licht- en geluidshow niet weg te denken tijdens uw evenement. Dit alles wordt gerealiseerd door de professionals van de MmoozZ-Crew. Zij werken met de nieuwste en modernste apparatuur. Dit in combinatie met het energieke 6-tal maakt het totaal plaatje compleet.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht